Ginofey
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbodiensten simpel en overzichtelijk vergelijken

Veel bedrijven zullen eerst arbodiensten willen vergelijken voordat ze zich er aan zullen willen binden. Heel begrijpelijk natuurlijk, u wilt als ondernemer graag het beste voor uw bedrijf en uw werknemers en een arbodienst kan u hier veel ondersteuning bij bieden. Het is dus belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Op internet bieden veel arbodiensten zich aan, en dreigt het gevaar dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De Arbomakelaar heeft de oplossing!

Hoe werkt het vergelijken van arbodiensten?

Als ondernemer bent u continu op zoek naar het beste voor uw bedrijf. In veel gevallen zult u eerst kijken en vergelijken voordat u uiteindelijk kiest voor de optie die het beste bij u en uw onderneming past. Met het kiezen van een arbodienst is dit niet anders. Via onze website www.arbomakelaar.nl kunt u simpel en overzichtelijk arbodiensten met elkaar vergelijken om zo tot de beste arbopartner voor uw bedrijf te komen.

Het is heel simpel: u vult uw gegevens in en geeft aan voor welke diensten u graag offertes wilt ontvangen. De Arbomakelaar kan u helpen aan dienstverlening op het gebied van Arbodienstverlening, de Arboarts/bedrijfsarts en bij het vinden van een Arboconsultant. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de betreffende dienstverlenende partner die het beste bij u, uw bedrijf en uw wensen past. Wij selecteren voor u alleen de beste partijen.

En dan?

U ontvangt van ons drie offertes die u gelijk simpel en overzichtelijk met elkaar kunt vergelijken. Op uw verzoek kijken we met u mee tijdens het vergelijken van deze offertes en wonen we eventuele presentaties binnen uw bedrijf bij om eventueel onduidelijke zaken te verhelderen. We begrijpen dat het kiezen van een arbodienst wellicht veel afwegingen met zich meebrengt en dus kunnen wij eventueel ook aanschuiven bij de eindevaluatie, wanneer u een definitieve keuze maakt.

Een halfjaar na het maken van uw keuze voor een arbodienst via Arbomakelaar komen wij graag opnieuw met u in contact om te kijken hoe de samenwerking verloopt en evalueren we graag samen met u uw bevindingen. Tussentijds kunt u voor vragen en opmerkingen uiteraard ook altijd contact opnemen, de Arbomakelaar staat voor u klaar!

Voor meer info :