Ginofey
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een arbeidsdeskundig onderzoek

Uw werknemer zit al lange tijd ziek thuis en u wilt hier natuurlijk graag duidelijkheid over. Daar kunnen wij u mee helpen! Wij van Adxpert hebben gecertificeerde medewerkers die voor u een arbeidsdeskundig onderzoek kunnen uitvoeren! Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft antwoord op vele vragen en schept veel duidelijkheid voor zowel de werkgever als de werknemer.

Hoe lang duurt een arbeidsdeskundig onderzoek?

U wilt graag een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren bij uw werknemer. Nu wilt u natuurlijk weten hoe lang dit proces allemaal gaat duren. Omdat wij begrijpen dat u en uw werknemer graag zo snel mogelijk duidelijkheid willen hebben. Voeren wij na uw aanvraag het onderzoek binnen 5 dagen uit en heeft u na het onderzoek binnen 5 dagen het conceptrapport van het onderzoek al in uw handen. Dit betekent dat er 10 werkdagen over heen gaan. Het conceptrapport is geschreven door de arbeidsdeskundige die het onderzoek heeft uitgevoerd en is een heldere overzichtelijke rapportage met adviezen die erg veel duidelijkheid geven.

Hoe nu verder?

Als het arbeidsdeskundig onderzoek is uitgevoerd, wilt u natuurlijk weten hoe het nu verder gaat. Na het arbeidsdeskundig onderzoek gaan we samen met u en uw werknemer kijken of het werk aangepast kan worden op de mogelijkheden van uw werknemer, of dat er misschien een andere functie mogelijk is binnen uw organisatie. Als er geen enkele mogelijkheid meer is dat de werknemer binnen uw organisatie werkzaam blijft, gaan wij zoeken naar een passende werkplek buiten uw organisatie. Dit noemen we het tweede spoor traject. Dat betekent dat wij met onze ervaren coaches op zoek gaan naar een goede baan zodat u als werkgever en uw werknemer tevreden zijn met de uiteindelijke oplossing en allebei op een goede manier verder kunnen.

Aanvragen

U kunt het arbeidsdeskundig onderzoek aanvragen op onze site: www.adxpert.nl . U kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen waarin u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen. Meer informatie over het onderzoek kunt u vinden op onze site, maar u kunt uiteraard ook kijken op sites zoals uwv.nl

Voor meer info :