Ginofey
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Arnhem

Sinds kort ben ik op zoek naar een stage bij incassobureau in Arnhem. Ik zit op school en volg daar een mbo opleiding. Ik zit in mijn tweede jaar en mag stage lopen om meer inzicht te krijgen hoe hat in bedrijfsleven en dus praktijk kennis opbouwen. Ik heb gekozen voor een incassobureau in regio Arnhem. Ik weet een beetje over wat een incasso medewerker doet, maar wil meer inzicht krijgen daar in en hoe het eindelijk gaat binnen zo’n bedrijf. Het is tegenwoordig best moeilijk om een stage te vinden, dus daarom ben ik vroeg gaan zoeken naar een stage. Op school kregen wij een stage voorbereiding les. Tijdens deze les werd alles over het stage uitgelegd en kreeg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met stage zoeken.

Stagemarkt

Stagemarkt is een belangrijke site tijdens het zoeken naar een plaats. Op de site ben ik dus gaan kijken naar incassobureau. Ik woon zelf in Ede en wil dus stage lopen in de buurt van huis, om niet elke dag laat thuis te moeten komen. Daarom ben ik bij het zoeken ook Ede en regio gekozen. Er waren veel bedrijven die een stage aanbieden, maar niet alles past bij wat er van school verwacht wordt. Vervolgens kwam ik een bedrijf tegen die gevestigd is in Veenendaal. Dat was wel fijn, dicht bij huis dus. Van Loon Incasso Advocaten bied een stage voor gedreven mbo studenten.

Incassoadvocaten Van Loon

Ik ben dus gaan kijken wat Incassoadvocaten Van Loon precies doen. Ik tikte incassobureau Arnhem in Google en kwam het bedrijf bijna gelijk tegen. Een hoog positie in Google, dus ze doen het goed. Vervolgens heb ik me verdiept in wat het bedrijf doet, dus werkwijze. Het bedrijf leek mij echt tof en ben ik besloten om te solliciteren. Ik heb een krachtige motivatiebrief geschreven, mijn CV bijgevoegd en alles verstuurd. Ik wacht op een reactie!

 

Voor meer info :