Ginofey
Image default
Alarmsysteem

Contact op afstand met een veilig intercomsysteem

Al jaren woon jij in een appartementencomplex, waar je bezoekers ontvangt via een intercomsysteem. Zo kwam er laatst een vriend langs, die je op een bepaald tijdstip verwachtte, die op de deurbel drukte en zijn naam door de intercom riep om te laten weten wie hij was. Vervolgens opende je de deur op afstand om hem binnen te laten, waarna jullie een gezellige middag hadden. Het intercomsysteem is echter niet alleen handig wegens het feit dat je de deur kan openen voor mensen op afstand en dus niet tien keer per dag vijf trappen op en af hoeft te gaan. Naast dit voordeel borgt een intercomsysteem de veiligheid binnen het appartementencomplex, omdat ongewenste ‘bezoekers’ niet zomaar het pand binnen kunnen dringen. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer Verenigingen van Eigenaren voor een videofoonsysteem, waarmee de bewoners niet alleen de bezoeker kunnen horen maar tevens kunnen zien.

De rol van Groenewegen Delft

Het intercomsysteem is dus een essentieel onderdeel van appartementencomplexen, bedrijfspanden en andere gebouwen wegens het gemak en de veiligheid van de apparatuur. Wanneer het systeem het dan ook laat afweten, is het van belang dat deze zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen wordt door een expert op het gebied van Elektrotechniek, zoals Groenewegen Delft. De Elektricien zal vervolgens onderzoeken waar het probleem zich bevindt en op zoek gaan naar een passende oplossing. In de meeste gevallen zijn de bewoners niet gebonden aan een specifiek merk, zolang de bekabeling voor de nieuwe installatie maar op orde is. Daarnaast kan er besloten worden om het systeem te vervangen voor een geavanceerder videofoonsysteem, wanneer dit gewenst is.

Contact, vragen of advies?

Doe jij graag een beroep op de kennis en expertise van de elektriciens van Groenewegen Delft? Aarzel dan niet om via de website van Groenewegen contact op te nemen bij vragen of advies over elektrotechnische zaken.

Voor meer info : https://www.groenewegendelft.nl/