Ginofey
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking ter verbetering van beveiligingssystemen

In dit artikel wil ik je wat nuttige info geven over de constructie, theorie, bypass, en analyse van moderne sluitmechanismes en beveiligde containers.

Sloten ontwikkelaars hebben gedemonstreerd dat zij over enorme intellectuele energie, vaardigheden en inschattingsvermogen beschikken voor al meer dan veertig decennia. Deze vaklieden houden zich continu bezig met het ontwerp van sloten, om zo een oneindig lang schaakspel op het gebied van beveiliging te spelen met zijn tegenstander; de dief. Iedere nieuwe ontwikkeling in sloten wordt zo gemaakt om gemakkelijke bypass mogelijkheden, doorgewinterde slotenmakers, ingenieurs, of criminelen te frustreren. Echter wordt tegen iedere ontwikkeling wel weer een nieuwe techniek gevonden.

 

Verbetering van beveiliging met behulp van Lockpicking

Het is lastig om de problemen van eerdere veiligheidsproblemen te peilen. Beeld je in dat je duizenden jaren geleden een rijke landgoedeigenaar, verkoper, of bankier bent. Je hebt ondertussen veel waardevolle eigendommen en wilt deze het liefst ergens opslaan. Alleen zijn er nog geen kluizen, elektronische alarm systemen, sterke beveiligingssystemen, of andere effectieve middelen die veiligheid garanderen. Extreem inefficiënt, maar effectief, kwamen er wachters bij elkaar als enige beveiliging om je waardevolle bezittingen te beveiligen tegen rovers en dieven.

Voor meer info : https://lockpicks.nl/product/southord-14-stuks-set/