Ginofey
Image default
Beauty en verzorging

Alles voor de huid in Aalsmeer

Wij van de beste Huidtherapie Aalsmeer hebben allerlei behandelingen voor de huid. Ons team van specialisten helpt u graag met uw klachten. En geeft waar nodig uiteraard advies in de behandeling en producten die voor uw huid geschikt zijn. U kunt gewoon bellen voor een afspraak of gewoon langskomen in de praktijk. WIj verkopen uitsluitend de beste verzorgingsproducten, die van natuurlijke elementen zijn gemaakt. De huid is het grootste orgaan dat we hebben en moet  dan ook goed verzorgd worden. 

Waarom verzorging van de huid belangrijk is

Veel mensen hebben het vaak niet door dat verzorging van de huid erg belangrijk is. Vaak denken ze hun huid goed te onderhouden, maar hebben vaak niet door dat dit niet het geval is. De huid is het grootste orgaan dat we hebben en ook het vaakste in aanraking met bacterien. Goede verzorging is dan ook noodzakelijk om je huid mooi en sterk te houden. En zo voorkom je ziekten die je levensduur kunnen verlagen, huidklachten en ziekten komen gewoon erg veel voor in Nederland. En mensen zien vaak nog niet in hoe belangrijk goede verzorging is. 

Mesotherapie voor slechte huid

De Mesotherapie is toch wel de beste therapie voor een slechte huid, met name bij ouderen en mensen die gerookt hebben. Om die ingevallen huid te herstellen, op een natuurlijke manier. Vaak is het zo dat herstel bij ouderen langzamer gaat omdat alles ouder wordt. Door Middel van mesotherapie kunnen we de huid snel laten herstellen en weer meer volume geven. We kunnen een mengsel van zuren en mineralen aanbrengen op de huid maar ook inspuiten. Hierdoor hersteld de huid beter en zorgt het ervoor dat je huid er weer jonger uitziet. En gaan veel diepe rimpels weg, doordat we ook elementen diep in de huid aanpakken. En die zo herstellen dat ze met de juiste ondersteuning de huid verbeteren.