Ginofey
Image default
Beauty en verzorging

Met welke techniek laat jij je lokken kleuren?

De meesten zijn inmiddels verlost van hun coronakapsel, al kunnen weer heel wat mensen binnenkort voor hun tweede knipbeurt gaan sinds het openen van de kapsalons. De dode puntjes mogen er bijvoorbeeld weer af of het haar kan weer eens opnieuw geverfd worden, zodat het haar weer helemaal in model zit. Echter, op welke manier wil jij je haar gekleurd hebben? De kappers van One Kappers passen namelijk diverse technieken toe, waardoor jouw haar er weer stralend uitziet. Ben jij benieuwd welke methode het meest geschikt is voor jouw lokken? Lees hieronder dan snel verder of neem een kijkje op de website van One Kappers voor meer informatie over de top haarverzorging delft of voor het maken van een afspraak!

Freelights

Ben jij al bekend met freelights? Deze manier van kleuring wordt ook wel aangeduid met de term freehand painting en houdt in dat de kapper als het ware een kunstwerk van jouw haar maakt door uit de losse pols verf aan te brengen in het haar. De kapper kan hierdoor namelijk nauwkeurig te werk gaan met een penseel en kan op die manier highlights aanbrengen. Deze highlights kunnen op natuurlijke wijze weer uit groeien, zonder dat dit zal zorgen voor een sterk zichtbare uitgroei.

Folietechnieken en faceframing

Door gebruik te maken van folie is het ook mogelijk om het haar te kleuren. Ook hier geldt weer dat de kappers in delft secuur met het haar en de verf omgaan, zodat de highlights perfect aangebracht kunnen worden. De kapper zal bovendien meerdere highlights dicht op elkaar zetten, zodat de uitgroei minder snel zichtbaar zal zijn. Daarnaast kan er gekozen worden voor faceframing, waarbij er rondom het gezicht een aantal lokken licht gekleurd worden. Dit geeft jouw coupe weer een frisse uitstraling en kan jouw gezicht meer kracht bij zetten!

Voor meer info : https://www.onekappers.nl/