Ginofey
Image default
Beauty en verzorging

Zichtbaar resultaat in één sessie

Cryolipolyse behandeling van je lichaam in één sessie met hun gepatenteerde technologie. U ziet resultaten vanaf de allereerste behandeling en kunt in minder dan de helft van de tijd resultaten bereiken die vergelijkbaar zijn met traditionele liposuctie of laserbehandeling. De vet bevriezing behandeling is speciaal ontworpen om cellulitis en striae te verminderen, maar kan ook worden gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verwijderen. Verbrand calorieën en verlies tot 1 inch in minder dan een uur met de nieuwe en innovatieve behandeling voor het bevriezen van heet vet. Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van een gespecialiseerde koude laser die energie levert tot diep in de vetcellen en die natuurlijke metabolische processen in gang zet die vet in het lichaam afbreken. Vet bevriezing is een techniek waarbij injecteerbare koeling wordt gebruikt om vetcellen te beschadigen. Deze koude temperaturen vernietigen de vetcellen waardoor ze binnen enkele weken na de behandeling verdwijnen.

Geen littekens kunnen een scène zijn

Ze zijn trots om aan te kondigen dat ze de enige kliniek zijn met een product dat versmelt met ultrasone technologie. Ultrageluid gebruiken om het vetweefsel te verwarmen en vloeibaar te maken, waardoor het in een vloeibare vorm wordt, terwijl de machine koele energie afgeeft die wordt geabsorbeerd door de vloeibare vetcellen. Vervolgens injecteren ze dit nu vloeibaar gemaakte vet opnieuw in het lichaam door gebruik te maken van hun gepatenteerde vet bevriezing intramusculaire liposuctie techniek, waardoor je geen littekens/incisies hebt omdat er geen operatie aan te pas komt. Geen incisies en operaties worden beschouwd als de meest effectieve vet bevriezing behandeling op de markt. Het is een innovatieve vet bevriezing technologie die is goedgekeurd door de FDA om je hardnekkige vet te helpen elimineren. Er is geen operatie aan te pas gekomen, u loopt ook bijna geen risico op bijwerkingen en blauwe plekken. Lichaamsvet bevriezen is een nieuwe technologie waarbij de vetcellen worden ingevroren met een koelapparaat.

Levert met natuurlijke en indrukwekkende resultaten

Vet bevriezing is een techniek waarbij gecontroleerde koeling wordt gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verwijderen. Het levert natuurlijke en indrukwekkende resultaten voor de lichaamscontour voor vermindering van cellulitis en voor huidverstrakking. Het kan worden gebruikt om de losse huid strakker en steviger te maken, vet rond de buik te verminderen en over het algemeen is het een uitstekende manier om gewicht te verliezen. Vet bevriezing werkt samen met uw lichaam om hardnekkig vet af te breken dat vervolgens op natuurlijke wijze uit het systeem kan worden gespoeld. Met behulp van een techniek die cryolipolyse wordt genoemd, richt het zich op vetcellen in het gebied dat u wilt behandelen door gecontroleerde koeling te leveren om het vet celmembraan te beschadigen en ervoor te zorgen dat het de inhoud ervan in uw bloedbaan afgeeft, zodat het uit uw lichaam kan worden verwijderd.