Ginofey
Image default
Beauty en verzorging

Rimpels weg zonder operatie

Al vanaf het 20ste levensjaar heeft onze huid wat extra aandacht nodig. Tot ongeveer je 30ste kun je het prima doen met wat extra verzorging door middel van een goede gezichtscrème. Echter, na je 30ste beginnen de meeste mensen de eerste tekenen te zien van het ouder worden van de huid. Een lekker zalfje volstaat niet meer om alles te camoufleren. De elasticiteit van je huid begint af te nemen en de eerste rimpels zullen ontstaan. Vaak gaat dit proces op een geleidelijke manier en veel mensen leggen zich erbij neer. Toch zijn er ook genoeg mensen die er geen vrede mee kunnen hebben en er iets aan laten doen. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer onder het mes om een facelift te ondergaan. Want rimpels verwijderen zonder operatie is ook een prima mogelijkheid.

Er zijn meerdere mogelijkheden en dat hangt vooral af van je eigen wensen, maar ook van de soort rimpels die je wilt laten behandelen. Over het algemeen zijn, fillers een goede optie. Dit stofje wordt ook gebruikt bij de liquid facelift. Fillers zijn injecties die de rimpels als het ware opvullen. Zo’n filler bestaat uit verschillende stoffen waar hyaluronzuur er vaak een van is. Dit stofje komt van nature ook voor in onze huid, waardoor de kans op een allergische reactie klein is.

Verder zijn er ook nog andere rimpels te noemen, zoals de kraaienpootjes. Voor deze rimpels wordt vaak botox ingezet om ze te verhelpen. Deze rimpels zijn vaak het gevolg van een minder elastische huid en het teveel aanspannen van de spieren. Botox zijn eigenlijk spierverslappers, waardoor de spieren zich niet meer zo goed kunnen aanspannen. Hierdoor zal je een frissere uitstraling krijgen en zullen de rimpels even verleden tijd zijn. Wel is het zo dat een botoxbehandeling elk halfjaar herhaald moet worden voor een blijvend resultaat.

Voor meer info : http://faceland.nl