Ginofey
Image default
Beauty en verzorging

Unieke trouwringen, geheel naar wens

Bij een bijzondere gelegenheid, hoort een prachtig cadeau. Zo is het ook bij het huwelijk, waarbij de partners elkaar de ring als prachtig cadeau schenken. BijzondereTrouwringen.nl toont u de mooiste collectie die in Nederland op één plaats te vinden is. De website met aparte trouwringen is beslist niet bedoeld om online op te bestellen. Wij nodigen u van harte uit om eens van het aanbod te komen genieten in één van onze ateliers. Aangezien wij zowel in Amersfoort als vlakbij Groningen gevestigd zijn, hoeft u nooit erg ver te rijden om eens bij ons langs te komen.

Wist u dat Hildardjan Verweij de meesterlijke goudsmid achter onze website is? Deze veelzijdige man draagt het meesterteken vanwege zijn hoogstaande werk met goud. Aangezien alles door Hildardjan Verweij met de hand wordt vervaardigd, is de afwerking altijd puntgaaf. Wordt specifiek bij de collectie aparte trouwringen gekeken, dan valt de veelzijdigheid op van de kleuren en vormen die deze meester-goudsmid heeft gecreëerd.

Witgoud met diamanten?

Het werken met bijzondere materialen, vormt bij Hildardjan Verweij elke dag opnieuw de mooiste uitdaging. Zo is de collectie trouwringen witgoud door hem met blijdschap en hoogste zorgvuldigheid ontworpen en vervaardigd. Deze ringen met diamanten en briljanten, vind je in een doorsnee assortiment absoluut niet.

Stuk voor stuk zijn op onze website dus unieke kunstwerken te zien. Die kunnen glanzend zijn, maar ook mat met lijnen en diamanten in witgoud. Het mooie aan het werk is de vrijheid die Hildardjan Verweij heeft. Wanneer u voor een bepaald type ring bij ons kiest, wordt deze natuurlijk volledig naar uw wens aan uw eigen voorkeuren aangepast. U beschikt dan op deze wijze over een kunstwerk waarvan geen tweede exemplaar in omloop is. Benieuwd naar het maken van een afspraak? Klik op de button ‘Afspraak maken’ en kies de datum die u het beste schikt. Wij staan die dag voor u klaar en verwelkomen u graag!

Voor meer info : https://www.bijzonderetrouwringen.nl