Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Dames tops van Demm

Onlangs heb ik kennis gemaakt met het modemerk Demm. En ik ben zo tevreden met mijn aankopen, dat ik hier graag wat informatie over wil delen. Demm is een Italiaans modemerk. Het onderscheidt zich door zijn luxe, en exclusieve kleding, die betaalbaar is geprijsd. Demm laat zien dat deze combinatie toch mogelijk is. Demm heeft een mooie website, waarop alle artikelen te verkrijgen zijn. Vergeet niet te bladeren door het Lookbook op de site, want hier laat men zien hoe alles met elkaar gecombineerd kan worden. Erg handig als je er moeite mee hebt, om je kledingstukken zelf met elkaar te laten matchen. 

De dames tops van Demm 

De categorie dames tops bij Demm bestaat uit t-shirts en blouses. Opvallend is dat vrijwel alle dames tops verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, waardoor er veel te combineren valt. Ook bij de bedrukte artikelen is er vaak de keuze uit verschillende prints.  Bij Demm hoef je niet per se maatje S of M te hebben om te kunnen slagen. Ook met maat L of XL kun je hier prima uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan de Waterfall blouse. die een mooi vallende hals heeft, en recht is van model. Prima als je graag de aandacht van je buik, af wilt leiden. Deze is dan ook nog eens verkrijgbaar in drie kleuren. Je kunt wel stellen dat er behalve de keuze uit veel kleuren, ook de diversiteit van pasvorm, erg groot is. 

Demm en het modebeeld 

Demm volgt met zijn dames tops, het modebeeld van deze tijd. Het maakt bijvoorbeeld ruim gebruik van de “jeans look”. Er zijn dan ook veel t-shirts en blouses te verkrijgen in de kleur jeans blue. Daarnaast is er ook een Off Shoulder Top te verkrijgen, in maar liefst negen verschillende tinten. Helemaal hip ben je, wanneer je durft te kiezen voor de korte jumpsuit. In dit geval: de Jumpsuit Bella, verkrijgbaar in zwart en wit. Om sportief mee voor de dag te komen, of gewoon mee op de bank te hangen, is er de DK Sportset. Deze bestaat uit een t-shirt en een broek, en is gemaakt van comfortabel materiaal. 

Mijn keuze 

Zelf heb ik gekozen voor de Gen Glitter Top. Dit is een halter top met in het materiaal een glittertje verwerkt, maar dan erg subtiel. Ik ging voor de kleur jeans blue. Ik combineerde hierbij de Camicia Mimi blouse in de kleur off white. Hieronder een mooie broek en sneakers, en zo was mijn nieuwe outfit compleet. Bij Demm gaan ze mij zeker terug zien!

Voor meer info : http://www.demm.nl/