Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Kun je sneakers met een jurk combineren?

In het hectische dagelijkse leven is geen schoen zo comfortabel als de sneaker. De klassieke sportschoenen passen bij elke gelegenheid en raken gewoon nooit uit de mode. Als je sneakers met een jurk wilt combineren, is over het algemeen alles toegestaan. Of het nu sportieve hardloopsneakers zijn of de klassieke modellen van Reebok, Adidas en Nike – voor elke sneaker is er een passende jurk. Zelfs modellen als de chunky of dad sneakers gaan goed samen met sommige jurken en zorgen voor een stijlvolle look. Hoge sneakers zijn ook een populaire keuze, maar zijn vooral geschikt voor langere vrouwen omdat ze de benen iets korter doen lijken.

Er is waarschijnlijk nauwelijks een vrouw die niet een paar witte sneakers bezit. Witte sportschoenen zijn immers bijzonder veelzijdig en worden beschouwd als de klassieker onder de schoenen. En het mooiste is dat je ze zowel bij sportieve als bij elegantere outfits kunt dragen. Ze zijn goed te combineren met effen, gedessineerde of gestreepte jurken en passen bij elk seizoen. De witte sneakers zijn zelfs al een populaire keuze voor bruiden om onder hun trouwjurk te dragen.

Welke witte sneakers draag je bij een jurk? Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag. Sneakers op plateau passen goed bij een overhemdjurk, terwijl hoge toppen geweldig staan bij een babydoll-jurk. Grove sportschoenen zijn misschien wat moeilijker te combineren met een zomerjurkje, maar een model in het wit staat prachtig bij een maxi-jurk in een zomerse print. Leren sneakers met een minimalistisch ontwerp kunnen daarentegen bij bijna elke jurk worden gedragen.

Bekijk de mooiste nette sneakers bij Via Vai.