Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Zo scoor jij de mooiste bh’s

Zo scoor jij de mooiste bh’s

 

Het vinden van een mooie en vooral goede bh kan vaak best lastig zijn. Ondanks dat de keuze vaak gigantisch is, hebben veel vrouwen toch vaak een bepaalde voorkeur. Waar het bij mannen alleen gaat om het dragen van een onderbroek of boxer, gaat dit bij vrouwen natuurlijk nog even een stukje verder. Een bh is immers een kledingstuk wat je de hele dag moet dragen en ook nog eens een functie heeft. Kies je dan voor een bh wat eigenlijk helemaal niet prettig zit, dan heb je hier de hele dag last van. Een goede bh kenmerkt zich eigenlijk door het feit dat je hem gedurende het dragen helemaal niet voelt. Maar hoe scoor je nu een goede en mooie bh? 

 

Ga naar de winkel 

 

In een fysieke winkel is de kans groter dat je wat moois vindt dan online wordt er wel eens gezegd. Toch zijn hier de meningen over verdeeld. Want wanneer je namelijk exact weet wat je nodig hebt, is het met een paar klikken op de knop besteld. Het maakt dat niet uit of het gaat om een freya bikini of een sportbh met beugel. In beide gevallen is het zo geregeld. Wanneer je dan naar een winkel gaat, weet je natuurlijk vooraf nooit wat je aantreft. Zo kan het zijn dat er inderdaad een paar geschikte bh’s tussen zitten, maar de kans op niets is er natuurlijk ook. Wel heeft een winkel als voordeel dat je ze kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Iets wat veel vrouwen toch wel prettig vinden.

 

BH met een grote maat

 

Voor vrouwen met een extreem grote cupmaat, blijft het vinden van een goede en vooral ook mooie bh vaak een hele uitdaging. Ondanks dat het tegenwoordig wel stukken beter gaat, dan dat het enkele jaren geleden was, heeft een vrouw met cup k nog steeds veel minder keuze dan iemand wie met cup c in een normale lingeriewinkel iets kan uitzoeken. Je moet het dan dus vaak doen met een beperkt assortiment. Wel kun je ook kiezen voor het laten maken van een bh. Dit is natuurlijk wel een stukje duurder, maar weet je wel zeker dat er niemand anders is wie met dezelfde bh rondloop als jij. Vooral met een grotere maat is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteit. Je rug en schouders hebben immers aardig wat te dragen, dus is het niet verstandig om hierop te besparen. Uiteraard heb je ook voor de wat kleinere beurs een prima exemplaar overigens.