Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Hoe een galajurk kiezen, lang of kort?

Elk meisje wil duidelijk haar best uitzien op het schoolbal. Prom is niet zomaar een dans op de middelbare school; het is een mijlpaal in je leven. Prom is het type gebeurtenis dat al uw familieleden foto’s van u zullen hebben die nog jaren en jaren op hun schoorsteen rusten. Je zult jaren terugkijken naar die foto’s om herinneringen op te halen en te zien hoeveel je bent veranderd. Waarschijnlijk het belangrijkste detail met betrekking tot prom is natuurlijk je kledingkeuze! Dit brengt ons bij de eeuwenoude vraag: draag je een korte of lange jurk?

 

Beide kledinglengtes hebben hun voor- en nadelen, maar in werkelijkheid draait het allemaal om wat je je kunt voorstellen om te dragen. Sommige scholen hebben de ongeschreven regel dat je een korte jurk draagt ​​voor junior prom of homecoming en een lange jurk voor een senior prom. Sleutelwoord hier is een ongeschreven regel; je moet nog steeds dragen wat je wilt en je prettig voelen. Hieronder heb ik de voor- en nadelen voor beide opties uiteengezet.

De korte keus

Korte jurken zijn licht en leuk en geven tegelijkertijd een stijlvolle look zoals stijl 7650. Met korte jurken hoef je je er geen zorgen over te maken dat je over de vloer sleept of er op stapt. Dit maakt het gemakkelijker om op de dansvloer te komen. Om nog maar te zwijgen, het geeft je een kans om met je benen te pronken!

 

Korte jurken zijn meestal minder duur en kunnen waarschijnlijk opnieuw worden gedragen (zoals stijl 7656). Lange jurken worden meestal weer gedragen tenzij je het verkort en opnieuw gebruikt. Een andere pro voor het dragen van een korte jurk is dat je je schoenen kunt laten knallen en ze de aandacht kunt geven die ze terecht verdienen. Voor degenen onder u die beslissen welke schoenen te combineren met uw korte prom jurk, bekijk mijn andere blogpost hier alles over schoenen voor prom!

 

De lange keuze

Lang is het typische antwoord op deze eeuwenoude vraag. Meisjes dragen meestal lange jurken of japonnen omdat, tenzij ze naar een bruiloft zijn geweest, dit waarschijnlijk de eerste keer is dat het sociaal aanvaardbaar is om een ​​lange, dramatische statement-jurk te dragen. Lange jurken zullen misschien niet pronken met je benen, maar ze hebben andere attributen die ze net zo aantrekkelijk kunnen maken als korte jurken zoals stijl 7735 met de hoge split, open rug en kriskras front.

 

Aan de andere kant kunnen lange jurken ook een elegantere uitstraling geven (zie stijl 7747 hierboven). Een andere grote pro aan lange jurken is de enorme verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen, waaronder A-lijn, zeemeermin, tweedelige en baljurk. Als je het traditionele prom-uiterlijk wilt, is long voor jou.

 

Kies vanaf nu de jurk waarin je het gelukkigst bent en je zult blij zijn met je eindresultaat. Ik weet dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is, maar probeer gewoon je instinct te vertrouwen.

 

Hier, laat me een winkel voorstellen, je kunt online op maat gemaakte galajurken, avondjurken en trouwjurken bestellen. het is het merk Veaul. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

Voor meer info : https://www.betaalbaarondergoed.nl/