Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Wat vind je allemaal in een dames handtas?

Wat vind je allemaal in een dames handtas?

Een vrouw heeft meestal heel veel spullen in haar handtas zitten. In tegenstelling van een man heeft hij maar een paar noodzakelijke items in zijn tas zitten die hij ook daadwerkelijk gebruikt. 

Even snel naar de winkel

Stel je bent iets vergeten mee te nemen uit de winkel. Even snel de auto in want de winkel gaat zo sluiten. Al dat geren omdat je een product bent vergeten. Je stress level schiet omhoog, red je het wel voor sluitingstijd? Als je eenmaal je product hebt gevonden ga je als wieder weerga naar de kassa. Gelukkig staat er niemand voor je dus je bent gelijk aan de beurt. Je wilt je portemonnee pakken uit je tas maar waar heb je hem gelaten? 

Je tas lijkt wel op Holle Bolle Gijs

Je komt allemaal bonnetjes tegen en pennen en pasjes die je al tijden niet eens hebt aangeraakt. Het zweet loopt zowat bijna over je rug. Eindelijk na een paar minuten zoeken heb je je kleine portemonnee gevonden. Misschien toch maar eens kijken voor een pasjes houder waar je moeder het al die tijd over had? Als je thuis bent toch maar eens zoeken voor een pasjeshouder dames. Wat een opluchting, want het scheelde niet veel of je had die hele tas ter plekke omgekiept! 

Thuis aangekomen

Je bent inmiddels bedaard thuis aangekomen en je vertelt je man wat er in de winkel is gebeurd. Hij luistert naar je verhaal wat jou is overkomen. Hij was namelijk al rond aan het kijken op internet voor een simpele schoudertas mannen, want je man wilt niet dat hetzelfde bij hem overkomt als hij voor een kassa staat. Je bent zelf niet echt tevreden over de handtas die je hebt omdat hij te groot is. Dus kun je ook gelijk even kijken of je een leuke en kleinere handtas dames kunt vinden. Ondertussen maar even je oude handtas leeg maken en net als je man alleen de noodzakelijke dingen erin doen. Dus pasjes bij elkaar, die grote bus deo maar vervangen voor een kleine en al het gerei van de kinderen maar teruggeven en zeggen dat ze zelf beter op hun spulletjes moeten passen. Jouw tas moet immers weer een juweeltje worden, dus nog even geduldig wachten voordat je gebruik kan maken van je aanwinst, en ervoor zorgen wat jou is overkomen geen tweede keer meer gebeurt.