Ginofey
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Den Haag

Pas geleden zocht ik voor houten vloeren Den Haag een vloerenwinkel. Ik woon momenteel in Den Haag, maar ga verhuizen. Echter wel binnen Scheveningen zelf! Daarom ben ik gaan zoeken naar een vloerenwinkel in deze stad. Om een juiste partij te vinden ben ik gaan Googelen op houten vloeren Den Haag. En al gauw vond ik Bax Houthandel! Ik zag hen voorbij komen in een advertentie.

Advertentie houten vloeren Den Haag

In een advertentie van hen stond: ‘Houten vloeren Den Haag kopen? Ga naar Bax!’. Ik klikte erop en ging naar de website toe. Daar las ik dat zij hun houten vloeren zelf maken! Hier hebben zij een speciale vestiging voor, inclusief fabriek dus, waar ze deze maken. En op die manier kunnen ze hun houten vloeren heel gemakkelijk voor een lage prijs verkopen, omdat er geen groothandel bij is betrokken. Want dit brengt dan altijd vele hoge kosten met zich mee.

Ik zag dat zij ook vele verschillende soorten hebben. Verschillende houtsoorten, maar ook andere manieren van leggen. Daarnaast zag ik hele brede planken. Dit zag er gaaf uit, zoiets zou ik ook wel willen! Ik klikte erop en zag dat dit breed eiken vloeren zijn met planken van liefst 33 centimeter breed. Ik vond dit er persoonlijk heel erg mooi uit zien.

Houten vloer kopen

En dus ben ik naar de dichtstbijzijnde vestiging bij Den Haag gegaan. Ik kwam daar binnen en ze vonden het erg leuk dat ik al met enige voorkennis van wat ik graag wil hebben, daar aan kwam. De medewerker begeleidde mij direct naar de brede planken.

In het echt ziet het er nog mooier uit dan op foto’s! En dus heb ik besloten om bij Bax Houthandel Den Haag mijn houten vloer te kopen voor in de nieuwe woning.

Voor meer info :