Ginofey
Image default
Woning en Tuin

Tegels in het huis

Tegels waren vroeger iets voor in de tuin of op straat maar dit is tegenwoordig niet meer zo. Tegels worden nu ook gewoon in het huis gebruikt. In veel woningen ligt tegenwoordig tegels op de vloer. Dit is duurzamer en uiteindelijk goedkoper.

Gaat lang mee

Afhankelijk van het soort tegel kunnen tegels heel lang mee gaan. Tegels dat van natuursteen zijn gemaakt kunnen zelfs levenslang mee gaan. Dit komt doordat steen natuurlijk veel sterker is dan hout of andere materialen dat normaal gebruikt word. Bij goed onderhoud zal een vloer van natuursteen tegels dan ook gewoon levenslang mee gaan.

Makkelijk schoon te maken

Het schoonmaken van tegels is ook veel makkelijker. Het is een hele gladde oppervlakte waar weinig vuil aan zich kan hechten. De vuil dat er op blijft liggen is heel makkelijk schoon te maken. Dit kun je doen door met een vochtig doekje over de tegels te gaan of door stofzuigen. Voor tegels zijn ook nog eens speciale schoonmaakmiddelen waardoor ze gaan glanzen.

Het onderhoud van de tegels is ook net zo makkelijk. Als je het gewoon regelmatig goed blijft schoonmaken hoef je ook weinig aan onderhoud van het vloer te doen. Voor meer informatie over tegels kun je op de onderstaande websites kijken.

Voor meer info :