Ginofey
Image default
Woning en Tuin

Zorg voor licht en ruimte met schuifpuien!

Omdat schuifpuien uw hele muur bedekken, creëert u binnen veel meer licht! Ook lijkt uw woonkamer hierdoor veel ruimer. Omdat de schuifpui een grote opening creëert, verandert uw tuin of woonruimte in een open vrije ruimte. Dat zorgt ervoor dat uw woning veel groter gaat lijken. Ook is de schuifpui erg handig als u niet veel ruimte in huis heeft, er is namelijk geen deur die open moet.

De soorten schuifpuien

Bij Schipper in Ede vindt u altijd de schuifpui waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk veel verschillende maten en kleuren. Standaard zijn onze schuifpuien voorzien van HR++ glas. Wilt u toch liever HR+++ triple glas? Ook dat is geen probleem bij Schipper in Ede. Door de goede kwaliteit glas zijn de schuifpuien goed geïsoleerd voor zowel geluid als warmte. Uiteraard kunt u in onze ruime showroom de perfecte schuifpui uitzoeken!

Monteren van de schuifpuien

Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw huis is, de schuifpuien worden op maat gemaakt zodat ze altijd perfect in uw woning passen. Om er voor te zorgen dat u de schuifpuien jaren lang kunt gebruiken, zijn de monteurs gespecialiseerd in het monteren van de schuifpuien. Onze medewerkers begeleiden u in het hele proces, dat gaat van het idee tot het ontwerp en uiteindelijk tot de oplevering van de schuifpuien. Omdat onze monteurs echte experts zijn in het monteren van de schuifpuien, neemt dit slechts één dag in beslag. U moet overdag werken? Geen probleem! U kunt met een gerust hart naar uw werk gaan terwijl onze monteurs de schuifpuien voor u monteren. Want hoe leuk is het dat als u thuis komt, u gelijk kunt genieten van uw nieuwe schuifpuien? U hoeft niks van te voren te doen. Onze monteurs zorgen zelfs voor de verwijdering van de oude kozijnen en ook nemen zij die mee. Als de schuifpuien gezet zijn wordt alles uiteraard weer helemaal opgeruimd zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe schuifpuien!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze schuifpuien en zou u ze graag eerst in het echt willen zien? Doe inspiratie op in onze ruime showroom in Ede of kijk op de site en vraag daar een vrijblijvende offerte aan.

Tot ziens in onze showroom!

Voor meer info :