Ginofey
Image default
Banen en opleidingen

Design engineer / (Senior) Projectmanager

(Senior) Projectmanager

Plaats:
Sint Joost
Bedrijf:
Neways Technologies / Echt

Beschrijving

Het evalueren van elektronica, dat is jouw passie. Het leiden van een projectteam om bijeen te komen tot een innovatieve vraag voor de koper, is jouw uitdaging. Als projectmanager heb je veel ongebondenheid, sta je herhaaldelijk in contact met de koper en werk je aan technische innovaties. Ben jij technisch sterk, maar weet je ook goed uit de techniek te treden en het plan te richten? dan ben jij misschien de verharding die wij bij neways technologies opsporen

Wat ga je doen als ( senior ) projectmanager?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van nietige tot langdurige complexe projecten. De projecten bevinden zich in het speelveld van het ontwerpen van hard- en programmatuur en elektromechanica. Een plan begint in de pilot fase met het opstellen van het projectplan en het projectbudget en eindigt via de pilot aaneenschakeling tot vrijgave voor serieproductie. Onder de projecten werk je telkens bijeen met de accountmanager ( s ) en systeemarchitecten van neways technologies en de vaklui van de neways productiebedrijven. Wanneer het product klaar is voor massaproductie draag jij zorg voor een goede cessie naar het productiebedrijf. In conferentie met de teamleiders stel je per plan een neways veelzijdig multidisciplinair projectteam bijeen en weet dit team op een inspirerende en coachende wijze aan te sturen. Je formuleert heldere doelstellingen en weet projecten op een strakke en professionele wijze te beheren en te rapporteren.

Tot je taken behoren verder:

Het vertolken van de klantvraag in een offerte en concreet projectplan ;
het terugwijzen van het projectplan met de opdrachtgever ;
het samenstellen van het projectteam in dialoog met teamleiders ;
leiden van het plan en het projectteam, het beheren van : planning, info, organisatie, logistiek, kwaliteit, kosten en risico ’s ;
intern overdragen van info en kennen ; onderhouden en uitbreiden van het relatienetwerk met zakelijke klanten en partners.

Wat vragen we van je als ( oudste ) projectmanager?

van nature ben je sociaal, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk zowel externe als inwonende relaties. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn key in deze functie en je begeleid projecten dan ook geslaagd van initiatief tot eind. Daarenboven weet je op een goede methode de balans te menen tussen technische kleinigheid en het overzicht in het plan op volwassene lijnen. Om het technisch complexe werkveld waar wij ons in flippen te snappen, is het van belang technisch inzicht en affiniteit te hebben met het werkveld dat zich richt op elektromechanica en hard- en software. Vanuit jouw pragmatische en flexibele gezindheid ben je gefocust op het eindresultaat. Je bent een zelfstarter en proactief in het exporteren van je werk, waarin we jou een goede begeleiding bieden om onze methode van werken inherent te scheppen.

Verder vragen we:

Tenminste een afgeronde hbo-opleiding in technische route van bv. Elektronica relevante opleidingen en cursussen op het locatie van projectmanagement, bv prince 2 ; ruime ervaring als projectmanager in een vergelijkbare functie ; ervaring met vormgeving en affiniteit met productieprocessen zijn een pre ; fulltime beschikbaar ; goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het nederlands als engels, duits is een pré. Standplaats is son en je bent bereid om sporadisch naar onze locatie in echt te reizen of de standplaats is echt, met bereidheid om sporadisch naar onze locatie in son te reizen. Soms ben je ook present op onze vestigingen in enschede en erfurt ( d ).

Wat bieden wij je als ( senior ) projectmanager?

In de rol van ( senior ) projectmanager bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde ontwikkelomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te geleverd aan de realisatie en winstgevendheid van neways.

Wij bieden je een volledig positie hierbinnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel ongebondenheid voor initiatieven en plek voor persoonlijke ontwikkeling. Behalve een passend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :
27 vakantiedagen
13 adv-dagen
8 % vakantiegeld
flexibele begin- en eindtijden opleidingsmogelijkheden
pensioenregeling
reiskostenvergoeding
na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de plek je rol onafhankelijk te vervullen. Op termijn zijn er onderschikkend van je ambities genoeg doorgroeimogelijkheden.

Wil je kennismaken of meer kennis? je bent van harte welkom!

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele certificaat ’s en paspoort te zien krijgen.

Waar kom je te werken als ( oudste ) projectmanager?

neways electronics international is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met geheel getal werkmaatschappijen in nederland, europees land, slowakije, tsjechië en china. We traceren niet inclusief onze hulp aan klanten fundamenteel, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2. 943 collega ’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote betekenis aan persoonlijke relaties met klanten. We aannemen dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere hulp en een verdere platform van de kwaliteit van onze producten : producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn : proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, overeenkomst is overeenkomst en gedrevenheid

Over neways technologies neways technologies – opgericht in 1985 bestaat uit diverse ontwikkelteams van totaal ruim 220 ontwikkelaars, die hun werkzaamheden executie op verscheidene locaties bij de verscheidene werkmaatschappijen in son, enschede, echt en erfurt ( europees land ). Neways technologies biedt een combinatie van instituten over de totale product lifecycle van hoogwaardige industriële elektronicatoepassingen. Deze instituten bestaan uit co-development tot en met sustaining diensten.

https://www.vindazo.nl/keywords/design-engineer.html