Ginofey
Image default
Banen en opleidingen

Interview met een React Native ontwikkelaar

React Native is een platformonafhankelijk iOS- en Android-app-ontwikkelingsraamwerk dat begin 2015 is ontstaan ​​en enorm is toegenomen. Nu is het in actieve ontwikkeling en brengt het elke maand updates uit. Wat zijn de vereisten die gewoonlijk aan de ontwikkelaar worden gesteld aan dit framework en welke vragen mogen tijdens het interview niet worden vergeten?

Veel front-end ontwikkelaars met ervaring in React en Redux kijken ook naar deze tool. Daarom zoeken werkgevers vaak JavaScript-programmeurs met React.js / React Native-vaardigheden om mobiele applicaties te ontwikkelen. En ze zullen zich niet schamen als de aanvrager een pure JavaScript-programmeur is en nog nooit iets voor iOS / Android heeft geschreven. Een goede kennis van de klassieke React.js is voldoende.

De werkgever heeft mogelijk geen voltooide React Native-projecten nodig en is meestal bereid om les te geven. De verwachtingen van de bedrijven omvatten meestal mobiele ontwikkelervaring, praktische ervaring in iOS- en Android-app-ontwikkeling met React Native. Je hebt ook lay-outvaardigheden nodig (HTML / CSS, SASS, Less, etc.). Inzicht in de principes van client-servercommunicatie, OOP en ontwerppatronen is ook noodzakelijk.

Tegenwoordig twijfelen aspirant-ontwikkelaars of ze tijd moeten investeren in het leren van native mobiele ontwikkeling. U kunt hier de opmerkingen van professionals over dit onderwerp lezen.

Allereerst moet u onthouden dat React Native een JavaScript-framework is en dat een zelfverzekerd begrip van de ontwikkeling voor iOS en Android eenvoudigweg noodzakelijk is, omdat u veel met native modules moet werken. Je moet de huidige native ontwikkelingsrichtlijn bestuderen en JS goed begrijpen, omdat het belangrijkste werk eraan zal zijn. U moet weten hoe Redux werkt en alles wat daarmee samenhangt.

De kandidaat moet kunnen werken met xCode, Android studio, Ide for JS, GitHub. En het allerbelangrijkste: u moet de levenscyclus van een applicatie begrijpen, vanaf het begin van de ontwikkeling tot de release en de productie.

Zorg ervoor dat je tijdens je interview naar al je mobiele ontwikkelervaring vraagt, ongeacht React Native. Naast de klassieke vragen over werkervaring en plannen voor de toekomst, moet u zeker duidelijkheid scheppen over de aanwezigheid van persoonlijke projecten bij afwezigheid van commerciële.

global recruitment

https://www.globalrecruitment.info/