Ginofey
Image default
Banen en opleidingen

PROCESS ENGINEER

Jouw verantwoordelijkheden

Voor een internationaal productiebedrijf met een fabriek in Wetteren is Hays Engineering Gent op zoek naar een procesingenieur.

In het werk van procesingenieur ben je volledig verantwoordelijk voor het verbeteren en verder ontwikkelen van het bestaande productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en nieuwe processen in de productie en geeft technische ondersteuning aan collega’s op verschillende afdelingen. U wilt ervoor zorgen dat machines en productieapparatuur worden aangepast, en u moet ook samenwerken met externe partners. Ten slotte krijgt u de kans om meer te leren over nieuwe technologieën en processen en de nodige suggesties voor verbetering te doen.

Jouw profiel

Heb je een masterdiploma in techniek (bijvoorbeeld industriële elektromechanica, automatisering, etc.), dan kom je in aanmerking voor de functie van procesingenieur. Je eerste ervaring als procesingenieur of aanverwant personeel kun je in ieder geval indienen. Je bent zeer bedreven in zowel mechanische als elektromechanische aspecten. Naast Nederlands communiceer je ook vlot en professioneel in het Engels.

Ons aanbod

Voor de functie van procesingenieur kunt u vertrouwen op uw eigen ervaring en royale extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagens) om een ​​goed salaris te krijgen. Het bedrijf biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. De interne groeimogelijkheid is er zeker!

https://www.vindazo.be/vacatures/process-engineer.html