Ginofey
Image default
Banen en opleidingen

Junior Magento Developer

Junior Magento Developer

Wat kan je?

CSS, HTML, Javascript, Magento, React JS of native, Sass, Typescript
HBO denkiveau
Junior werkniveau
0-2, 2-5 jaar ervaring
Engels, Nederlands sprekend

Wat krijg je?

€ 2.400 – € 2.800 per maand
25 vakantiedagen
Borrels
Eigen kroeg
Laptop
Pensioenregeling
Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Wat doe je?

Samenwerken met 70-90 collega’s
Focus op B2B, B2C
Je werkt voornamelijk voor Commerce, Gezondheidszorg, Overheid, Ziekenhuis en zorg

De vacature

Op dit tijd zijn we ter vergroting van de teams die webshops opbouwen op zoek naar een front end developer. in deze functie werk je binnenshuis een van de scrumteams, en sta je aan de ondergrond de gave projecten die jullie als team opleveren. als team werken jullie immers niet zo maar aan projecten, maar aan ingewikkelde webshops met configurators die niemand anders zo kan maken als jullie!

In deze functie is het beslissend dat je het leuk vindt tezamen te werken met je collega’s. tezamen vaststellen jullie immers het succes van dat wat jullie opleveren. jouw bijdrage hierin ligt met name in het overpeinzen en uitvoering van interactieve onderdelen. in deze functie kan je jouw capitulatie voor het deponeren van de optimale user experience dus helemaal bijster!

Aldaar je aan verscheidene projecten gaat werken kunnen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten:

Evolueren van gebruiksvriendelijke interfaces voor de e-commerce applicaties van onze klanten. Gezamenlijk met de andere collega’s in het scrum team de sprints vaststellen en gedaan krijgen. Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt denkbaar voortschuiven van e-commerce applicaties.

Functie eisen

Ervaring met:
Css
Sass
Less
HTML
Javascript
React of Node JS

Wat wordt er verwachten

Je zou ons dan ook zeker een berichtje willen sturen, wanneer je jezelf herkent in ( een groot deel van ) onderstaande punten je beschikt over hbo werk en denkniveau, en kan dit aantonen door bijvoorbeeld een oorkonde in it of programmatuur ontwikkeling, of door uitgebreide werkervaring ; je hebt enkele ( 1-2 ) jaren werkervaring in een vergelijkbare functie ; je hebt ervaring met scrum projecten, en draagt als creatieve front ender daar jouw steentje aan bij ; je hebt ervaring met vroeger genoemde technieken, zoals html, css, javascript, typescript en specialistisch bent in react js en/of native je bent creatief, kan secuur werken en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te schenken ; en tot slot ben je natuurlijk een gezellige collega die zich herkent in de kerncompetenties van proud nerds : kwaliteitsgericht, initiatiefrijk, vakvaardig én een goede teamspeler!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/functie-salaris.html