Ginofey
Image default
Mode en Kleding

Titanium trouwringen

Tegenwoordig kiezen koppels steeds vaker voor titanium trouwringen. Bij de juwelier ligt er tegenwoordig dan een grote assortiment titanium trouwringen. In de online winkels doen de titanium trouwringen het ook goed.

Titanium

Iedereen heeft wel eens van titanium gehoord. Dit komt doordat het een van de sterkste metalen is op aarde en het is ook een van de lichtste. Het wordt vooral gebruikt bij het maken van vliegtuigen. Dit omdat het heel licht is. Een vliegtuig moet immers zo licht mogelijk blijven maar het moet ook sterk zijn.

Sieraden

Van titanium wordt er ook sieraden gemaakt. Het is voor sieraden ook een goede metaal omdat het zo sterk en licht is. De titanium trouwringen zijn ook zo populair omdat ze zo licht zijn. Vooral mannen vinden dit fijn omdat ze niet gewend zijn om ringen te dragen. De titanium trouwringen voel je haast niet. Zo is het dan toch lekker om de trouwring te dragen. Vrouwen zijn het dragen van ringen wel gewend maar dragen het niet elke dag en met titanium trouwringen kan dit wel.

De titanium trouwringen zien er ook nog eens goed uit. De goed gemaakte titanium trouwringen zien er vaak beter uit dan gouden of zilveren ringen.

Voor meer info :