Ginofey
Image default
Auto

Autobedrijf Dirkshorn

Ik was aan het zoeken naar een autobedrijf Dirkshorn en ik kwam al snel uit bij Marco Groen. Er zitten namelijk niet veel garages in Dirkshorn en omstreken dus vandaar dat ik al snel een keuze had kunnen maken. Maar voordat ik een autobedrijf moest zoeken had ik natuurlijk wel een reden nodig waarom ik naar zo een bedrijf op zoek was. Namelijk mijn auto was kapot in de buurt van Dirkshorn en daarom was ik op zoek naar een garage. Ik reed op de snelweg daar vlakbij en er kwam ineens allemaal rook onder de motorkap vandaan. Ook was ineens mijn koelvloeistoftank helemaal leeg terwijl die twee dagen geleden nog compleet gevuld was. Hier had ik dus een verklaring voor nodig en daarom ben ik een garage gaan zoeken die mijn auto voor mij na kon kijken.

Googelen op autobedrijf Dirkshorn

Ik kon natuurlijk geen kant op en had alleen mijn mobieltje dus moest ik zo gaan Googelen op autobedrijf Dirkshorn. Ik ben geen lid van de ANWB en daarom was het vrij nutteloos om hen mij op te komen laten halen en te repareren. Ik kwam al snel uit bij AD autobedrijf Marco Groen. Die is niet gespecialiseerd in verkoop van auto’s maar met name in reparatie. Zij hebben dan ook zeer weinig occasions staan dus ze gaven mij wel een goed gevoel dat ze goed moesten zijn in het repareren van auto’s. Marco Groen kwam persoonlijk naar mij toe met een sleepwagen toen ik hen belde en dat vond ik al een stukje service van het bedrijf. Eenmaal daar aangekomen stelden ze een prioriteit op mijn auto omdat ik nog een stukje moest rijden.

Marco Groen

Marco Groen heeft mij allereerst goede service aangeboden door mij op te halen. Daarnaast hebben zij mij meteen geholpen met het maken van mijn auto en hebben ze het slangetje van de koelvloeistoftank vervangen en kan ik weer gewoon de weg op. Ik wil Marco Groen hartelijk bedanken en zal ze zeker aanraden als jouw autobedrijf Dirkshorn!

Voor meer info :