Ginofey
Image default
Auto

Premie vastleggen met voorraad leasen

Bij het huren van een auto wordt een leasecontract opgesteld. Hierin staat precies welke premie je maandelijks betaalt en hoe dit bedrag is opgebouwd. Je komt zo voor weinig verrassingen te staan. Je weet welke kosten aan jou worden door verrekend en wat door de leasemaatschappij, zoals Auto Lease Center, wordt opgepakt. 

Inhoud leasecontract

Bij het zakelijk leasen van een auto blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Zij zullen dan ook een deel van de kosten voor eigen rekening houden. In de maandpremie zit inbegrepen: de afschrijving en rente, een bedrag voor onderhoud en reparaties, de prijs voor het gebruikmaken van de auto en de belangrijkste verzekeringen. Daarnaast kun je rekenen op een 24-uurs service voor ondersteuning, in geval er problemen optreden. Aanvullende kosten die nog zullen opspelen, met betrekking tot schade en herstel, zullen ter verantwoordelijkheid van de eigenaar vallen. Hier hoef jij als huurder geen omkijken naar te hebben. 

Keuze uit modellen

Er zijn tal van modellen en merken waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van je wensen wordt vervolgens gekeken of een dergelijke auto reeds op voorraad beschikbaar is. Het ‘voorraad auto leasen’ heeft als voordeel dat een auto vaak al gelijk aan je geleverd kan worden en dat een deel van de kosten reeds zijn volbracht. Binnen een week kun je zo de weg op en kun je profiteren van korting op je maandpremie.

Maandpremie

Bij ‘voorraad auto leasen’ kun je kiezen voor een contract waarin de maandpremie reeds is vastgelegd. Gedurende de contractperiode betaal je zo maandelijks telkens eenzelfde bedrag. Bij een open calculatie volgt na afloop een verrekening, die zowel in je voor- of nadeel kan uitvallen. Het is maar net waar je je prettig bij voelt. Ook zijn er verschillen in de duur van de contractperiode, wat eveneens invloed heeft op de maandpremie. Het is verstandig om ook hier voldoende navraag over te doen, om het beste voordeel te behalen.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/