Ginofey
Image default
Auto

Stop met je zoektocht naar een rijschool in Bussum

Want 123rijden (klik hier voor de website) is een zeer professionele en vakkundige rijschool in Bussum en omstreken. Tot het werkgebied behoort, naast Bussum, ook Blaricum, Hilversum, Huizen en Laren. Kies je voor 123rijden, kies je zeker niet voor de eerste de beste rijschool uit Bussum. 123rijden is namelijk een van de weinige rijscholen in Nederland die rijlessen geeft met een auto die uitgerust is met een rijlescamera. Dat maakt dat je de rijlessen bij deze rijschool in Bussum veel intenser beleeft. Want door gebruik te maken van een professionele lescamera, wordt elke gereden rit haarscherp vastgelegd op camera.

 

Een rijschool in Bussum die werkt met een camera? Waarom!?

Soms is het moeilijk voor je om situaties die je instructeur achteraf met je bespreekt weer voor de geest te halen, maar zeker niet bij deze rijschool uit Bussum. Ook al gebeurt er zoveel onderweg, ook al moet je op zoveel dingen letten, ook al maak je soms een fout die je beter niet had kunnen maken, met de rijlescamera wordt alles vastgelegd op beeld. Beelden om achteraf terug te kunnen bekijken. En je weet het, fouten maken is helemaal niet erg, want van fouten maken kun je leren. Als je gelijk alles goed zou doen, zou het betekenen dat je helemaal geen rijlessen nodig zou hebben. De rijlescamera waar 123rijden mee werkt, zorgt ervoor dat je instructeur bepaalde situaties haarfijn terug kan halen. Zo kun je zelf duidelijk zien wat er zowel door de voorruit als de zijruiten te zien was tijdens je rijles en zelfs wat er rondom de auto gebeurde tijdens een bepaalde situatie. Je instructeur zal alle situaties die de moeite waard zijn, met je bespreken. Zowel de situaties waarin leermomenten verborgen zitten, als de situaties waar je prima gehandeld hebt. Dit vergroot ook direct je vertrouwen in je eigen rijkunsten. Uiteraard kun je de beelden ook altijd thuis opnieuw bekijken. Waardoor je je verkeersinzicht sneller verbetert. Dit is een hele nieuwe manier van rijlessen. Echt anno 2017. En dit kan allemaal bij 123rijden rijschool in Bussum.

 

123rijden, een unieke Rijschool in Bussum

Door te kiezen voor deze rijschool in Bussum, kies je voor kwaliteit. Rijlessen zijn prijzig, maar door de rijlescamera waar deze rijschool gebruik van maakt, kies je ook voor minder rijlessen. Want door bepaalde situaties thuis opnieuw mee te maken, leer je telkens weer. Waardoor je sommige situaties minder vaak hoeft te oefenen dan wanneer je enkel en alleen deelneemt in het verkeer. Sommige situaties zijn immers niet meer na te bootsen, maar kom je toch geregeld mee in aanraking als weggebruiker. Je leert om beter, anders te handelen dan je zelf tijdens je rijles deed, waardoor je in bepaalde situaties sneller begrijpt hoe het werkt.

 

Voor meer info :