Ginofey
Image default
Auto

Bedrijfsmatig een bestelauto leasen

Je kunt particulier en zakelijk een bestelauto leasen. Vanzelfsprekend komt het vaker voor dat een bestelwagen zakelijk wordt geleased, maar er zijn ook zeker particulieren die hiervoor kiezen. Dit kan het geval zijn wanneer er bijvoorbeeld wordt gewerkt voor een vrijwilligersorganisatie, zoals een voedselbank, waarbij goederen moeten worden rondgebracht. Het leasen moet dan particulier, omdat dit niet vanuit de organisatie kan, en een bestelwagen is dan toch wel prettig. Toch gaat het in de meeste gevallen om het bedrijfsmatig leasen. Je kunt dan altijd een bestelauto leasen die goed past bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Een gesloten of open model?

Er zijn natuurlijk veel verschillende bestelauto’s die je kunt leasen en in de meeste gevallen zijn er ook weer meerdere uitvoeringen beschikbaar. Wanneer je voor Peugeot Partner lease kiest, dan heb je bijvoorbeeld een gesloten en een open model. Het gesloten model heeft een dichte achterzijde, waardoor de laadruimte niet kan worden in gekeken vanaf de buitenkant. De open variant heeft ruiten aan de achterkant, waardoor hier eventueel extra passagiers kunnen plaatsnemen. Het is belangrijk om de precieze variant voor Peugeot Partner lease goed te bepalen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de bestelauto.

Let ook op de leaseprijs

Het is goed om eerst te kiezen welk model je wilt gaan leasen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en het is aan jou om de bestelauto te vinden die het best bij jou en je bedrijf past. Heb je dit merk en model gevonden? Dan is het goed om de prijzen van de verschillende leasebedrijven te vergelijken. Vrijwel alle modellen worden door meerdere leasemaatschappijen aangeboden en ieder leasebedrijf hanteert eigen tarieven. Door deze goed met elkaar te vergelijken kom je tot een voordelig leasecontract dat goed bij je past. Zorg er ook voor dat de duur van het leasecontract goed aansluit bij je behoeften. 

Voor meer info : https://www.bestelautoleasen.com