Ginofey
Image default
Auto

Autorijschool Arnhem Cees Vendrik

Toen ik op zoek was naar een autorijschool Arnhem, kwam ik Verkeersschool Cees Vendrik tegen! Ik zou namelijk heel graag willen beginnen met het starten van rijlessen. Maar daarvoor zoek ik natuurlijk eerst nog een autorijschool. En aangezien ik in Arnhem woon, zou het natuurlijk fijn zijn als zij daar ook vandaan komen. Zodoende dat ik op het internet ben gaan zoeken. En al snel kwam ik de website van Cees Vendrik tegen. Graag vertel ik hoe alles verder in zijn werk is gegaan.

Autorijschool Arnhem googelen

Ik ben dus op autorijschool Arnhem gaan Googelen en vond zodoende Cees Vendrik. Het viel mij op dat de tarieven niet goedkoop waren, maar ook zeker niet duur. En in de beoordelingen stond dat iedereen het kwalitatief heel goed vond! En bij velen stond erbij dat ze door middel van een eerste gratis autorijles een inschatting hebben gemaakt met hoeveel rijlessen Cees Vendrik nodig acht te hebben om diegene te laten slagen. Hier was ik direct in geïnteresseerd! Want dadelijk betaal je veel te veel omdat je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Dat zou heel erg zonde zijn! En dus vind ik dit concept heel erg interessant.

Geslaagd!

Bij de eerste autorijles ging het naar eigen zeggen al best goed. En ook de rijinstructeur was het daar mee eens! Vervolgens heeft hij uit ervaring gekeken naar hoeveel rijlessen er nodig zijn en heb ik voor een bepaalt pakket gekozen. Daar zat dan ook het theorie examen, tussentijdsetoets en het praktijkexamen in.

En na 28 rijlessen was het zover; geslaagd! Ik dank Verkeersschool Cees Vendrik dan ook hartelijk. En kan iedereen die een autorijschool Arnhem zoekt hem dan ook van harte aanbevelen. Wat mij betreft zijn voordelen dat het hele mooie pakketten zijn met goede indicaties. En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, een prima auto!

Voor meer info :