Ginofey
Image default
Auto

Een goede rijschool in Delft

Eindelijk ben je 16,5 jaar en je weet waarschijnlijk wel wat dat betekend! Je mag gaan beginnen met het nemen van autorijlessen om uiteindelijk als je 18 bent zelfstandig de weg op te gaan. Je hebt uiteraard wel eerst een rijschool nodig wil je autorijlessen gaan nemen. Wij, van STARZZ rijopleidingen zijn een rijschool in Delft. Dus woon je in de omgeving van Delft? Lees dan snel verder en kijk wat we je te bieden hebben!

Waarom lessen bij STARZZ?

Wij zijn al vanaf 1984 actief in de rijschoolbranche. Je raad natuurlijk al dat we dan erg veel ervaring hebben met alle soorten leerlingen. Hierdoor weten we precies hoe we jou het beste les kunnen geven en stomen we je helemaal klaar voor het rijexamen dat je uiteindelijk af gaat leggen. We werken uiteraard stap voor stap in jou eigen tempo zodat je alles goed onder de knie krijgt en daardoor in één keer kan slagen, waar we ook naar streven bij het geven van de rijlessen

De rijlessen

Je eerste rijles, is een gratis proefles. Aan de hand van deze eerste les beoordeeld de instructeur hoe snel je leert en kan hij je een indicatie geven van de lessen die jij waarschijnlijk nodig hebt om in één keer te kunnen slagen! De proefles is ook handig om te kijken of er wel een klik is tussen jou en de instructeur. Je moet je natuurlijk wel op je gemak voelen bij iemand met wie je in de auto zit! Je kunt beginnen wanneer je maar wilt bij STARZZ. De rijlessen duren anderhalf uur, hierdoor hebben we de tijd om rustig op te starten zodat je het beste haalt uit je rijlessen.

Spoedcursus bij de beste rijschool in Delft

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs? Daar helpen wij je bij! Het is zelfs al mogelijk om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen zodat je binnen enkele weken het roze pasje al in je handen hebt! Dit is erg handig om in bijvoorbeeld de zomervakantie te doen. Ook heb je op deze manier een hoog slagingspercentage omdat je dag in, dag uit bezig bent met het rijden!

Kijk dan snel op onze site www.starzzrijopleiding.nl voor onze acties en tarieven!

Voor meer info :