Ginofey
Image default
Auto

Een goedkoop lease auto kan nog goedkoper: Meet he Occasion

Goedkoop auto leasen, dat willen we eigenlijk toch allemaal.  Wie wilt nu niet in een (bijna) splinter nieuwe auto rijden. En dat leasen goedkoop is dat weten we ook. Maar, het kan nog goedkoper. En dát wist je vast nog niet. In plaats van een nieuwe auto te leasen kan je ook tweedehandse auto’s leasen. Deze goedkopere variant van lease auto’s worden ook wel  occasions genoemd. Wat zijn de voordelen van het leasen van occasions en wat zijn de mogelijkheden bij het afsluiten van een leasecontract?

Extra goedkoop

Waarom is het leasen van een tweedehands auto financieel aantrekkelijker dan een gewone lease auto? Nou, ten eerste omdat je niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven. Hierdoor hoef je dus ook niet jarenlang te sparen voor je droomauto. Bovendien vindt de grootste afschrijving op een auto in de eerste twee jaren plaats. Als jij dus een tweedehandsauto leaset die de eerste twee jaar er al erop heeft zitten, betaal jij minder afschrijving omdat de grootste afschrijving al is voldaan. Dit feitje wordt erg vaak over het hoofd gezien. Hierdoor wordt de leasetermijn voor jou nog aantrekkelijker.

Zoek je auto maar uit

Er is een ruim aanbod aan occasions bij diverse leasemaatschappijen. Je kan uit alle merken kiezen, maakt niet uit welk merk je voor ogen hebt. Er is voor iedereen wel een passende auto te vinden met een leasebedrag dat bij jou past. Vaak zijn de auto’s direct beschikbaar en kan je dus al dezelfde dag in je nieuwe auto naar huis. Ook als je op zoek bent naar een bedrijfsauto zijn er eindeloze mogelijkheden. En ook voor de zelfstandige ondernemer is het leasen van een occasion een aantrekkelijke aanbod. Kijk snel rond en bekijk welke goedkoop lease auto het beste bij je past en sluit vandaag nog een offerte af.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl