Ginofey
Image default
Auto

Ramen blinderen

Ik heb een nieuwe auto gekocht en daarvan wil ik graag mijn ramen blinderen (Klik hier voor Le Duc Detail & Styling). Ik vind de auto namelijk niet compleet genoeg. Hij is natuurlijk al wat sportiever door dat die een spoilertje heeft en strepen over de motorkap en het dak. Ik wilde hem dus zo compleet mogelijk maken door het te blinderen van mijn achterruiten. Daarbij wil ik ook automatten bestellen, compleet zwart met een rood randje. Dit omdat mijn hele auto, namelijk een kleine Peugeot 107, bijna helemaal zwart met rood is. Ik heb zwart met rode velgen, een zwart met rode subwoofer met versterker, een rode radio en daarom wil ik overal die details terug laten komen in de auto. Maar eerst wil ik natuurlijk even mijn ramen laten blinderen. Bij welk bedrijf dat is gedaan en wat het resultaat is geworden lees je in dit blogje.

 

Zoeken op ramen blinderen

Om achter een goed bedrijf te zoeken, die professioneel handelt, ben ik gaan zoeken op ramen blinderen. Ik kwam al vrij snel op de website van Le Duc Detail & Styling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van auto’s, maar ook het bestickeren van je auto en het (waar ik naar op zoek was) blinderen van je ruiten van de auto. Le Duc Detail & Styling heeft goede kwaliteit folie voor het blinderen van je ruiten en geeft ook netjes aan wat de voordelen er van zijn. Denk bijvoorbeeld aan meer privacy, UV-stralingwerend, personaliseren van de uitstraling van de auto en noem het allemaal maar op. Ik vind die getinte achterruiten wel iets hebben en daarom ben ik zeer geinteresseerd daarin. Daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf met de vraag of ze mijn auto willen doen.

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb mijn ramen laten blinderen bij Le Duc Detail & Styling, dit voor een bedrag van 160 euro. Ze hebben daarbij garantie en A-merk kwaliteit folie. Je hoeft je dus niet druk te maken dat iets niet goed is want deze mensen hebben er zeker verstand van. Ik ben erg blij met het resultaat en wil daarom Le Duc Detail & Styling hartelijk bedanken voor het blinderen van mijn ramen!

 

Voor meer info :