Ginofey
Image default
Auto

Renault Trafic leasen met ESP

Je kon de Renault Trafic leasen in een standaard uitvoering, maar sinds kort kun je de Renault Trafic ook leasen met ESP. Dit is een elektronisch stabiliteitsprogramma dat vooral veel voordelen kan bieden wanneer het voertuig wordt gebruikt voor bedrijfsdoeleinden. Vaak wordt er dan toch optimaal gebruik gemaakt van de ruime laadruimte. Sterker nog, dit is over het algemeen de belangrijkste reden om ervoor te kiezen de Renault Trafic te leasen. Het extra gewicht kan zorgen voor instabiliteit op de weg. Het ESP systeem kan dit effectief voorkomen. 

Een Renault Trafic leasen met diverse voordelen

Het ESP systeem zorgt voor een optimale stabiliteit van het voertuig op de weg. Er wordt automatisch gecorrigeerd, waarbij er goed rekening wordt gehouden met de massa van de lading die op dat moment aanwezig is in de laadruimte. Je kunt de Renault Trafic leasen met dit systeem, dat nog drie zeer belangrijke functies te bieden heeft. Op de eerste plaats Trailer Swing Control, dat zorgt dat een eventuele aanhangwagen gecorrigeerd wordt en recht achter de Renault Trafic blijft. Op de tweede plaats Hill Start Assist, dat ervoor zorgt dat er twee seconden lang druk wordt aangehouden op het remsysteem, waardoor er voldoende tijd is om zonder achteruitrijden vanuit stilstand een helling op te rijden. Tot slot de Extended Grip, die ervoor zorgt dat er altijd een optimale grip op de weg bestaat.

Een zeer complete Renault Trafic leasen

Kortom, als je besluit een Renault Trafic te leasen, dan weet je zeker dat je een zeer complete en comfortabele bedrijfsauto gaan leasen. Het is dan ook niet voor niets dat de Renault Trafic behoort tot de meest aantrekkelijke lease auto’s voor bedrijven. Als jij een Renault Trafic wilt leasen, dan kan je bij verschillende maatschappijen terecht. Uiteraard kan je zelf bekijken onder welke leasevorm jij de Renault Trafic wilt leasen.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen