Ginofey
Image default
Auto

Totaalpakket met een lease auto

Wanneer je een auto least, ben je zeker van de hoogte van je uitgaven aan je auto. Bij een leasecontract loop je namelijk niet het risico om voor uitgaven te komen staan die onverwacht zijn. Althans, als je voor de juiste maatschappij hebt gekozen, dan zul je niet voor verrassingen komen te staan. Vooraf is het daarom belangrijk om goed uit te zoeken of er geen addertjes onder het gras zitten. In het bedrag van het contract is namelijk een allriskverzekering opgenomen. Ook eventuele reparatiekosten en onderhoud zitten bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Mocht er dus iets met de auto gebeuren, ben je hiervoor gedekt. 

Zorgeloos rijden

Belangrijk is natuurlijk wel dat je je houdt aan de onderhoudsbeurten die na een bepaalde periode of na een bepaald aantal kilometers plaats moet vinden. Op deze manier doe je wat jij kunt doen om de auto zo goed mogelijk te houden. Daarnaast is de motorrijtuigenbelasting verwerkt in het pakket, ook wel bekend als wegenbelasting. Nu bestaan de blauwe enveloppen van de Belastingdienst niet meer, dus je zult een rekening aangaande de wegenbelasting sowieso niet meer op de deurmat vinden, maar je hoeft ook digitaal niet meer te denken aan het betalen van deze rekening. Tot slot, maar zeker niet minder fijn: banden. Indien je de banden helemaal versleten hebt en ze aan vervanging toe zijn, is het vervangen ervan ook niet meer voor jouw rekening. 

Bijna gratis en voor niks

Als je nu ook nog een tankpas van de zaak hebt en af een toe een coupon voor de wasstraat krijgt, of als je zelf je auto wast, heb je vrijwel helemaal geen kosten aan je lease auto. Op het bedrag dat je per maand moet betalen na dan. Het voordeel is dus wel dat deze prijs iedere keer hetzelfde is en je dit bedrag bij je maandelijkse kosten in kunt berekenen

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl