Ginofey
Image default
Auto

Welkom aan boord van de Haventaxi Rotterdam

Rotterdam is al jaren één van de grootste havens ter wereld. Je weg vinden in het omvangrijke havengebied valt niet altijd mee. Daarom is er de Haven taxi Rotterdam met ervaren chauffeurs die de havens op hun duimpje kennen. Zij zorgen voor snel en efficiënt vervoer van havenpersoneel, bezoekers en zakenrelaties.

Bekend terrein

De havens van Rotterdam zijn voor de chauffeurs van Haventaxi bekend terrein. Ze brengen je rechtstreeks naar de gewenste bestemming in verschillende havengebieden zoals de Botlek, Waalhaven, Maasvlakte 1 en 2, Pernis, Europoort en omliggende havens. Dit is vaak een stuk efficiënter dan zelf je weg proberen te vinden in de wirwar van bewegwijzeringborden in het havengebied. Terwijl de chauffeur je via de kortste weg naar je bestemming brengt hoef je alleen maar ontspannen uit het raam te kijken.

Crewservice

Voor professioneel vervoer van bemanning kan uitstekend gebruik worden gemaakt van Haventaxi Rotterdam. Zij verzorgen het vervoer van de crew bij bemanningswissel of  het monsteren van bemanningsleden. Ook in geval van ziekte  van havenpersoneel of zakenrelaties regelt Haventaxi het vervoer naar een arts of ziekenhuis, waarbij rolstoelvervoer mogelijk is voor het vervoeren van gewonde of zieke bemanning. In geval van verlof kan de bemanning naar een hotel worden gebracht of naar het vliegveld. Ophalen van personeel of relaties bij een hotel of van het vliegveld is ook mogelijk, evenals het vooraf boeken van retourritten van en naar de havens. Ook voor het vervoer van en naar het opleidingscentrum van havenpersoneel kun je gebruik maken van een Haventaxi. Een Haventaxi is te boeken via internet of telefonisch, bedrijven die taxivervoer in de Rotterdamse havens aanbieden zijn heel eenvoudig te vinden via Google. Maak je regelmatig gebruik van een Haventaxi dan kun je meestal vaste afspraken maken voor het vervoer en de prijs van de rit.

Voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/