Ginofey
Image default
Bedrijven

Hosting vergelijken tips

 

Hosting vergelijken tips

Er zijn vele hosting providers beschikbaar waar je uit kunt kiezen bij het afnemen van hosting. Hosting afnemen houdt in principe in dat je een stukje server afhuurt waarop jouw website(s) komen te draaien. Je websites zullen dan 24/7 online te bezoeken zijn door geïnteresseerde surfers. Wanneer je voor het eerst een website start en je deze online wilt zetten, dan kan dat nogal een zoektocht opleveren. Er zijn enorm veel aanbieders en dan kan het soms lastig zijn om een juiste webhosting te vinden. Want waar let je op? Hoeveel ruimte heb je precies nodig? Dat zijn twee belangrijke vragen die je het beste van te voren voor jezelf kunt beantwoorden.

Webhosting vergelijken

Bij het vergelijken van webhosting is het belangrijk om antwoord te geven op de volgende vragen.

  1. Hoeveel ruimte heb je nodig? Start je een blog op waarbij je vooral geschreven content plaatst en verder niet veel doet met afbeeldingen en film. Dan kun je kiezen voor een klein shared hosting pakket.

  2. Wil je meer dan 1 website hosten en zitten hier webshops tussen? Dan heb je wellicht voldoende aan een midden pakket tot groot pakket. Denk hierbij aan een ruimte van 5000 mb webruimte.

  3. Heb je de domeinnamen nog nodig? Bij veel webhosting partijen kun je tegenwoordig ook direct voor een scherp tarief je domeinnaam vastleggen.

Probeer bovenstaande vragen zo goed mogelijk voor jezelf te beantwoorden. Wanneer je ongeveer weet hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben, dan kun je gemakkelijk verschillende webhosting aanbieders naast elkaar leggen en zo je uiteindelijke keuze makkelijk maken. Zelf host ik mijn 10 websites sinds kort bij Indugas webhosting. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en raad ik deze hosting ook zeker aan. Als advies wil ik je meegeven om in ieder geval verschillende partijen te vergelijken voordat je een uiteindelijke keuze maakt.

 

Voor meer info : http://www.indugas.nl