Ginofey
Image default
Woningen

Ramen deuren

 

Milieuvriendelijkheid van kunststof ramen
Ongetwijfeld is er de laatste tijd veel vraag naar PVC-ramen: ze beschermen het huis tegen stadsstof, tegen de kou in de winter en de zomer tegen de brandende zon en zorgen voor comfort en gemak in de kamer. Bovendien voldoen kunststof ramen aan alle sanitaire en hygiënische normen, zoals blijkt uit de certificaten die door de fabrikanten worden verstrekt. Laten we proberen te analyseren of dit echt zo is en hoe milieuvriendelijk zijn PVC-ramen?

Een kunststof raam is gemaakt van een synthetisch materiaal, polyvinylchloride, ondanks het feit dat het een kunstmatig product is, is het een combinatie van absoluut natuurlijke en volkomen onschadelijke componenten van keukenzout (natriumchloride), olie en gas. Polyvinylchloride (PVC) is een complex chemisch syntheseproduct op basis van natuurlijke grondstoffen, olie, gas en keukenzout. Vanwege het unieke karakter van zijn eigenschappen is dit materiaal zeer resistent en duurzaam, waardoor het echt onvervangbaar is in het menselijk leven. Het polymeer wordt met succes gebruikt voor de vervaardiging van schalen, voor watertoevoerleidingen, maar het belangrijkste bewijs van de milieuvriendelijkheid van PVC is het gebruik in de geneeskunde als containers voor donorbloed, dit bevestigt eens te meer de hygiëne van dit materiaal.

Dankzij het gebruik van nieuwe technologieën bij de productie zijn kunststof ramen onschadelijk, ze stoten geen gifstoffen uit, zelfs niet bij hoge temperaturen. Unieke additieven en weekmakers verhoogden de sterkte-eigenschappen van het metalen profiel, bovendien maakte hun aanwezigheid het mogelijk om volledige inertie van polyvinylchloride te bereiken. Moderne PVC-ramen zijn beter bestand tegen agressieve omgevingen, veroorzaken geen allergische reacties en voldoen aan alle veiligheidseisen volgens Europese normen.

Sinds 2005 hebben fabrikanten van kunststof ramen het gebruik van loodoxide, dat voorheen als stabiliserend additief werd gebruikt, bijna volledig verlaten en vervangen door een onschadelijke verbinding van calcium en zink.

Bedrijven zoals KBE (KBE) en REHAU zijn leiders geworden in de toepassing van nieuwe technologieën, dankzij de introductie van de nieuwste wetenschappelijke verworvenheden in de productie, hebben hun PVC-ramen zich altijd onderscheiden door hun milieuvriendelijkheid en onberispelijke kwaliteit.

Ramen deuren

Ramen En Deuren Prijzen Online

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/