Ginofey
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten tuinmeubelen

Met een mooie tuintafel op uw terras creëert u een gezellige plek waar u met vrienden en familie kunt genieten van een hapje en een drankje. Met een paar comfortabele tuinstoelen erbij is uw tuin helemaal klaar voor het mooie weer. Bij het uitkiezen van een geschikte tuintafel is het niet alleen belangrijk dat de tafel mooi is. U wilt ook graag een stevige, duurzame tafel die tegen een stootje kan en waar u lang plezier van heeft. Ook is het prettig als u de tafel en stoelen heel het jaar door buiten  kunt laten staan. Daarom gaat u voor het perfecte tuinmeubilair naar De Teakspecialist.

Tuintafel naar wens

Bij De Teakspecialist zit u goed als het gaat om tuinmeubelen van de beste kwaliteit teakhout. Teakhout is van nature bestand tegen alle weersinvloeden, door de vetten en oliën die het hout rijk is. Het hout heeft een luxe, warme uitstraling en vergt minimaal onderhoud. Bij De Teakspecialist zijn teak tuintafels in vele soorten en maten verkrijgbaar, dus uw teak tafel naar wens zit er altijd tussen. Kom uw tuintafel en stoelen uitkiezen in onze ruime showroom in Naarden, of plaats uw bestelling online. U kunt de meubelen desgewenst zelf mee naar huis nemen, of laten bezorgen.

Tuinbank in uw stijl 

Bij De Teakspecialist kunt u terecht voor alle soorten tuinmeubelen, dus ook voor een prachtige teakhouten tuinbank die past bij de rest van uw tuinmeubilair. Een tuinbank is een gezellige blikvanger in uw tuin, maar is daarnaast ook erg praktisch. U heeft altijd extra zitplaatsen voor eventueel bezoek. Natuurlijk zijn ook onze tuinbanken te verkrijgen in verschillende maten en modellen. Van tuinbanken zonder leuning, tot tuinkrukken en stations banken. Kom snel eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren. Of kijk rond op onze website om ideeën op te doen. De mogelijkheden zijn legio.

Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/