Ginofey
Image default
Gezondheid

Wat te doen tegen donkere kringen onder ogen

Wat te doen tegen donkere kringen onder ogen

Last van donkere kringen onder je ogen en wil je er wat aan doen? Dan help ik je graag een handje verder. De oorzaak van donkere kringen lopen nogal uiteen. Het kan bijvoorbeeld komen doordat je een nachtje hebt doorgehaald, je veel stress ondervindt, weinig slaapt de laatste tijd of er speelt een erfelijke factor een rol. Aan de hand van dit artikel richten we ons op de oplossingen. Want wat kun je er zoal tegen doen?

  • Gebruik een gezichtsmasker: een dergelijk gezichtsmasker die goed werkt tegen wallen en donkere kringen verminderen is een relaxmasker. Deze is vrijwel overal verkrijgbaar en niet duur. Een relaxmasker zorgt ervoor dat de huid ontspant en dat je vermoeide gloed verminderd. Dit masker zorgt voor een oppepper en dat merk je vrijwel direct.
  • Crèmes: er zijn tegenwoordig ook crèmes die je helpen bij het verminderen van donkere kringen onder de ogen. Vele merken hebben een dergelijke crème wel in hun assortiment. Voorbeelden zijn Skinlight, Chanel, Vichy, Clinique en wellicht nog meer.
  • Donkere kringen en Wallen camoufleren: Wanneer niets lukt dan kun je altijd nog voor deze optie kiezen. Met een beetje foundation en concealer kom je al een heel eind. Pak altijd een concealer die een tint lichter is dan je eigen huidskleur. Zo creëer je een mooi en fris effect, en vallen de donkere kringen of wallen niet meer op.

Ga voor meer tips naar mijn blog. Daar vind je een uitgebreider artikel over dit onderwerp.

Voor meer info :